Meditationskväll på Diamond Life med Deeksha


Posted on April 6th, by Admin in Evenemang, Featured, Schedule. 2 comments

Meditationskväll på Diamond Life med Deeksha

Välkommen på Meditation & Deeksha kväll !

Välkommen att sjunka in i stillhet och upplev din inre Närvaro av Ljus. Vi sitter i enkel stillhet till meditativ musik. Du är välkommen att ta emot en Deeksha, vilket är en energiöverföring ämnad att stärka kontakten med den inre närvaron av frid.
Deeksha skapar ett skifte i ditt medvetande genom ditt chakra system så att du kan få tillbaka ditt naturliga tillstånd av glädje utan orsak, ett öppet hjärta som lever i inre frid och harmoni, med kärlek för hela livet. Processen leder till helande på många olika nivåer. Syftet med Deeksha är att så ett frö till ett högre medvetande.

Deeksha kan ges via händerna som läggs på ditt huvud men även genom närvaron och per intention. Upplevelsen av Deeksha är olika vid olika tillfällen, men många upplever en känsla av djup frid, andra en bubblande glädje eller kontakt med en större intelligens, vissa får en starkare koppling till allt omkring oss eller inget alls i början.

Alla Hjärtligt Välkomna!

Tid: Varje onsdag 18.00-19:30
Plats: Diamond Life Center, Skansgatan 1 , Helsingborg
Pris: 50 kr
För kontakt : info@diamondlife.se eller 0708-110132
Alla Hjärtligt Välkomna!

2 thoughts on “Meditationskväll på Diamond Life med Deeksha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Upcoming events and words from Anette

Here you can learn of upcoming events – at the center, around the world, and online. You can also read the latest words from Anette. // Kommande evenemang på meditationscentret, runt om i världen och online.