Satsang, Sacred Mantras & OM – Stockholm


Posted on September 8th, by Admin in Schedule. No Comments

Satsang, Sacred Mantras & OM – Stockholm

Upplev Närvarons Kraft! Anette delar från sina upplevelser i Medvetandets Alkemi och du blir Guidad i djupa meditativa processer där negativa energier förvandlas till positiva. Genom att sjunga eller lyssna till Heliga Sanskrit Mantras, som tillhör den urgamla teknologin av medvetande, transporteras du in i resonans med ditt Högre Heliga Jag.
Kvällen avslutas med en Oneness Meditation (OM) vilket är en Energi-överföring där Gudomliga Energier flödar genom ögonen.
Alla Hjärtligt Välkomna!

Datum: fredag 8 september
Tid: 18:00-21:00
Plats: Malave Do
Adress: Luntmakargatan 94, Stockholm
Portkod: 2328
Pris: 300kr, kontant betalning på plats eller swish

Anmälan: Anja Bülow på sms 0739392909 eller mejl bulowanja@gmail.com

Hitta: ta tunnelbanans gröna linje mot Hässelby om du kommer från T-centralen. Gå av längst fram i tågets färdriktning vid Rådmansgatan. Håll till höger vid spärrarna. När du kommer upp på Sveavägen går du direkt till höger. Sedan svänger du till höger på första tvärgatan som heter Markvardsgatan. Vid första korsningen går du till vänster och där ligger Malave Do. Det är ca fem minuters gångväg från tunnelbanan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Upcoming events and words from Anette

Here you can learn of upcoming events – at the center, around the world, and online. You can also read the latest words from Anette. // Kommande evenemang på meditationscentret, runt om i världen och online.